My CMS

Viheltäen menee!

Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion opiskelijakunnan hallituksella on jälleen ollut aivan loistava vuosi. Lukuvuosi 2018-2019 on ollut pullollaan hauskoja hetkiä niin teemapäivien kuin ryhmäytymisenkin parissa.

Huippuporukkamme kanssa olemme järjestäneet opiskelijakunnalle erilaisia tapahtumia, kuten supersuositut karaoketorstait, villasukkapäivän, joulukalenterin sekä lautapelivälitunnit. Lisäksi olemme olleet mukana järjestämässä OSYKin hyvinvointipäivää sekä eurovaalipaneelia. Hallituksemme jäsenet ovat olleet vastaamassa koulumme yhdenvertaisuussuunnitelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä opettajiemme kanssa, mikä on erittäin hieno asia. Viimeisimpiä tempauksiamme olivat järjestämämme hygienia- ja anniskelupassitestit, ja kevätkautemme huipentuu perinteisesti hyväntekeväisyyshuutokauppaan sekä jo legendaariseen biitsipäivään.

Olemme vuosien varrella kouluttautuneet monilla Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakuntafestivaaleilla ja tulleet siihen tulokseen, että meidän hallituksemme on erittäin perillä asioista ja siitä, miten ne hoidetaan. Toimintamme ei kuitenkaan ole virheetöntä, ja monenlaisia esteitä ja hidasteita on sattunut tiellemme moneen otteeseen. Vaikka parantamisen varaa on aina, olemme kuitenkin erittäin tyytyväisiä tämän vuoden suorituksestamme. Olemme saaneet hyvää ja kannustavaa palautetta koulumme opiskelijoilta ja opettajilta, ja se on meistä tärkeintä.

Kulunut vuosi on loppumaisillaan, ja toivomme, että kaikilla on ollut yhtä mukava vuosi kuin meillä. Emme malta odottaa syksyä ja uuden lukukauden ja uusien hallituslaisten saapumista, jolloin pääsemme jatkamaan samaan malliin kuin kuluneenakin vuonna!

Teksti Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion opiskelijakunnan hallitus
Kuva Minna Korpierkki