My CMS

Yetiläisten kokemuksia ja kohelluksia

Haastattelimme viikon alussa kuutta Suomen näyttelijä tiimiläistä. Halusimme tietää, miten heillä menee ja mitä fiiliksiä heillä on projektista. 

 
Nea Korhonen ja Sara-Sofia Koivisto
Hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin, aloimme tänään tehdä kohtauksia. Täällä on ihania ihmisiä ja on ihana nähdä vanhoja tuttuja ja tavata uusia tuttavuuksia. Täällä Hollannissa laitetaan sokeria kaikkeen. 

Vilma Tietäväinen 
Hommat ovat lähteneet todella hyvin käyntiin ja edenneet suunnitellusti, ja täällä on kivaa. Meinasin aamulla pyöräillessä lentää peltoon tuulen takia. Söin eilen lehtikaalipottumuusia ja se oli hyvää, mutta täällä syödään ihan liikaa nakkeja. 

Noel Haataja 
Minulla menee erittäin hyvin ja olen todella innoissani, että näytelmä on lähtenyt nopeasti käyntiin. Ihana Ilona-ope tuo harjoituksiin kotoisan OSYK-fiiliksen. Isäntäperheessä menee hyvin ja sain eilen hyvää vegaanista pekonia. Hei, minulla on ikävä kavereitani. 

Teea Romakkaniemi 
Hollantilaiset ovat tosi ihania ja on ihanaa nähdä ihmisiä, joita on ollut ikävä. On myös mukava olla Suomen YET-tiimiläisten kanssa. Täällä on tosi kaunis luonto.  

Haastattelun lopussa Saana Pesonen ihmetteli vielä isäntäperheen keittiön hanaa, josta tulee kiehuvaa vettä. Noel halusi kommentoida vielä loppuun, että vaikka olemme täällä, niin villasukat ovat pysyneet jalassa. Auringon valo on myös riemastuttanut osykilaisia.    

Teksti ja kuvat
Saana Kärkkäinen ja Sanna Räisänen, YETin mediatiimi