My CMS

300 minuutin lukuhaaste lukiolaisille

Peruskoulusta alkanut 300 minuutin lukuhaaste saavutti kevään kynnyksellä myös lukiolaiset. 300 minuutin lukuhaastekampanja, joka on suunniteltu isommille lukijoille, julkaistiin 28.4.2020.

Tavoitteena on lukea 300 minuuttia eri tavoin, 30 minuuttia kerrallaan. OSYKin opiskelijat olivat aktiivisesti mukana kampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa Oulun kaupunginkirjaston kanssa. Osykilaiset suunnittelivat kampanjaan lukutavat, ja kampanjan kuvitus on opiskelijamme Ella Jänkälän käsialaa.

Lukuhaaste esiteltiin ja polkaistiin käyntiin lukiossamme 28.4. lukutunnilla, jolloin koko OSYK luki ja erilaiset lukutavat olivat esillä koulun sosiaalisen median kanavissa, erityisesti Instagram-tilillä @osykinsta. 

Ehdit vieläkin mukaan! Tutustu lukuhaasteeseen ja lataa se puhelimellesi osoitteesta www.ouka.fi/lukuhaaste300.  Nautinnollisia lukuhetkiä kaikille!

Teksti Minna Korpierkki
Kuva Oulun kaupunginkirjasto