My CMS

Uusia ylioppilaita maailmalle

Lukiostamme valmistui tänä syksynä 26 uutta ylioppilasta. Koronaepidemian pahentuessa Oulun seudulla emme voineet juhlia valkolakkejamme koululla vaan viimekeväiseen tapaan ylioppilasjuhla korvattiin etukäteen nauhoitetulla etäylioppilasjuhlalla. 

Etäjuhlassa äänessä olivat lukiomme rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkinen, ylioppilas Elina Lakkala ja koulun kuorosta lauloivat Aino Ainassaari, Iina Annunen, Anna Kantola ja Noora Kontio. Kuorolaiset lauloivat Suomen laulun, Gaudeamus igiturin ja Maamme-laulun Anna-Leena Kolditsin ohjaamana ja säestämänä.

Rehtori Punkki-Heikkinen muistutti puheessaan toivosta ja siitä, että emme saisi unohtaa sitä vaikeinakaan aikoina, ja ylioppilas Lakkala muisteli  sitä, miten hän on saanut OSYKista tukea, kun hän on sitä tarvinnut. Lakkala luonnehti, että maailma ei aina ole reilu, mutta me ihmiset voimme olla.

Punkki-Heikkinen julisti juhlassa kokelaat ylioppilaiksi, ja Lakkala painoi valkolakin päähänsä. Toivottavasti kotiruutujen äärellä tämä on ollut ylioppilaille ja heidän läheisilleen kaikesta huolimatta ikimuistoinen ja arvokas hetki. Juhla on katsottavissa koulun Youtube-kanavalla

Lämpimät onnittelumme vielä kerran syksyn ylioppilaille ja heidän läheisilleen!

Teksti ja kuvat Minna Korpierkki