2. jakson tapahtumia

Oulun lukioissa suositellaan maskien käyttämistä 26.11.2020 alkaen sekä oppitunneilla että taukojen aikana. Suositus koskee koko koulun väkeä. Muistathan myös säilyttää arjessa turvälit, huolehtia käsihygieniasta ja mahdollisten flunssaoireiden ilmaantuessa jäädä kotiin ja käydä koronatestissä. Voimme omalla vastuullisella toiminnallamme vaikuttaa viruksen leviämiseen. Tämä lukuvuosi vaatii meiltä kaikilta harkintaa ja varovaisuutta monissa tilanteissa, mutta yhdessä selviämme tästäkin.

20.11. Uuden OSYK-sukan ensimmäinen ohje julkaistaan. Lähde mukaan ja neulo itsellesi tai läheisellesi villasukat! 
23.11.-1.12. Arviointiviikko
2.12. Kolmas jakso alkaa.

Itsenäisyys- ja ylioppilasjuhla 4.12.2020
Juhlimme syksyn ylioppilaita perjantaina 4.12.2020 klo 13.00 koulumme juhlasalissa. Ylioppilaat voivat kutsua juhlaan kaksi läheistään, ja ylioppilaiden on oltava juhlapäivänä juhlasalissa klo 12.00 nimikoidun yo-lakin kanssa. Yleisöllä maskisuositus. Juhla striimataan koulun väelle ja ylioppilaiden koteihin, ja linkki livelähetykseen jaetaan myöhemmin. Lämpimät onnittelumme syksyn ylioppilaille ja heidän läheisilleen!

Ylioppilastutkintolautakunta on muuttanut kevään 2021 yo-koepäiviä taatakseen kokelaiden turvallisuuden. Uudet koepäivät ja yo-kokeiden ohjeistus ovat valikossa Yo-info.

Tervetuloa seuraamaan lukiomme arkea ja elämää verkkolehti Pyramentissa, koulun Instagram-tilillä @osykinsta ja Facebookissa!