Opiskelijan hyvinvointi

Terveydenhoito

Lukion terveydenhoitaja Johanna Linna on tavattavissa Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukiolla maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Näinä päivinä päivystysaikana klo 11-12 vastaanotolle voi tulla hoitamaan kiireellisiä asioita ilman ajanvarausta. Muutoin ajat ovat ajanvarauksella.

Puhelimitse terveydenhoitajan tavoittaa päivittäin numerosta 044 703 4616. Tarvittaessa voit myös lähettää tekstiviestin tai jättää viestin puhelinvastaajaan. Opiskelijat ja huoltajat voivat ottaa yhteyttä myös Wilmalla. Terveydenhoitaja pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian koulujen työaikoina.

Lukiokuraattori ja -psykologi

Lukiokuraattoriin ja -psykologiin voit olla yhteydessä opiskeluhuoliin, ihmissuhdevaikeuksiin ja elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lukiokuraattorilta saat tukea mm. sosiaalisiin tilanteisiin, koulumotivaatioon, stressiin ja arjenhallintaan. Voit saada ohjausta myös taloudellisissa asioissa. Lukiopsykologilta taas saat tukea mm. mielialaan ja ahdistukseen liittyvissä huolissa. Lisäksi voit saada apua oppimis- ja keskittymisvaikeuksiin liittyen.

Lukiokuraattori Hanna Laurila 040 632 6939

puhelinpäivystys: maanantaisin ja tiistaisin klo 12.00-13.00

OSYK:n lukiolla tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Lukiopsykologi Heidi Virén 040 632 6096

puhelinpäivystys: keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.00-13.00

OSYK:n lukiolla maanantaisin ja tiistaisin.

Muina aikoina tavoitat heidät vastaajaviestin avulla. Muistathan jättää vastaajaan nimesi, numerosi ja lukiosi.

Lukiomme hyvinvointiryhmään kuuluu myös seurakunnan nuorisotyöntekijä Mono Kuoppala. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 574 7124.