Uudelle opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan ja elämään Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukioon! Olemme koonneet sinulle tälle sivustolle lukion aloittamiseen liittyviä tärkeitä asioita.

Lukiopaikka vastaanotetaan Opintopolku-palvelussa. Suosittelemme vahvistamaan sen 17.6.2020 mennessä, mutta se on mahdollista vahvistaa Opintopolussa 25.6.2020 saakka. Jos lukiopaikka jää vastaanottamatta, se annetaan varasijalla olevalle. 

Opiskelijan avainlukukoodi Wilma-tunnusten luomista varten toimitetaan opiskelijan sähköpostiin viikolla 25. Jos Wilma-tunnusten toiminnassa on ongelmia, ota yhteyttä kansliaan koulusihteeri Birgitta Anttilaan, birgitta.anttila@ouka.fi.

Koulu alkaa keskiviikkona 12.8.2020 klo 9.00. Tuutorimme ovat vastassa koulun pihalla uusia osykilaisia ja opastavat kotiluokkiin. Päivän aikana tutustutaan koulun käytänteisiin, tiloihin ja opiskelukavereihin. Ensimmäinen päivä päättyy noin klo 13.00. Aloitamme opiskelun lukujärjestyksen mukaisesti 13.8., jolloin kurssien oppikirjat ja kannettava tietokone ym. kurssimateriaali on oltava jokaisella opiskelijalla mukanaan.

Oppikirjalista

Ohje kannettavan tietokoneen hankintaan

Koulun kotisivuilla on myös opinto-opas, joka jaetaan opiskelijoille paperisena ensimmäisenä koulupäivänä.

Wilmaan voi kirjautua koulun kotisivujen kautta. Opinto-ohjaajat tekevät 1. ja 2. jaksojen lukujärjestykset valmiiksi, ja ne tulevat Wilmaan koulun alkuun mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys rehtoriin tai koulusihteeriin:
rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkinen puh. 044 703 9281
koulusihteeri Birgitta Anttila puh. 044 703 9280.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden huoltajille pidetään vanhempainilta keskiviikkona 19.8.2020 klo 18.00-20.00. Huoltajan avainkoodit toimitetaan elokuussa vanhempainillan yhteydessä.

Seuraatko jo koulun Instagram-tiliä @osykinsta tai koulun tiliä Facebookissa? OSYK näkyy ja kuuluu vahvasti sosiaalisessa mediassa. Kurkkaa myös verkkolehteemme, Pyramenttiin!

Aurinkoista kesää kaikille! Nähdään elokuussa!