Pyramentti

Pyramentti on Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion opiskelijoiden toimittama verkkolehti, joka on perustettu syksyllä 2010 jatkamaan vuosikirja Pyramentin viitoittamaa taivalta.

Pyramentin työryhmässä on toimittajia ja valokuvaajia. Pyramentin työskentelyä ohjaa äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Minna Korpierkki.

Pyramentti jatkaa tänäkin lukuvuonna koulumme arjen uutisointia. Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion arkeen mahtuu niin ahkeraa opiskelua, draamaesityksiä, kuvataiteen tuotoksia, ihmefilmejä, kansainvälisiä hankkeita kuin aktiivista oppilaskunnan hallituksen toimintaa. Arkeamme värittävät myös monenlaiset vierailijat ja tapahtumat. Nämä ja vähän muutakin pyrimme Pyramentissa huomioimaan. Toimittajat nostavat henkilöhaastatteluissa esille erilaisia persoonia koulustamme. Valokeilaan pääsee niin opiskelijoita kuin opettajia. Julkaisemme myös viime kevään parhaimpia äidinkielen ylioppilasesseitä.

Pyramentti muotoutuu vuosittain tekijöidensä näköiseksi. Toivomme, että Pyramentti palvelisi mahdollisimman monipuolisesti lukijoitaan ja tarjoaisi mielenkiintoisia hetkiä ja ikimuistoisia tapahtumia, palasia koulumme arjesta.

Uudet opiskelijat ovat tervetulleita tekemään yhteistä verkkolehteä. Tervetuloa mukaan!

Juttuvinkit ja palautteet
Vinkkaa Pyramentin toimitusta tai lähetä toimitukselle palautetta! Tavoitat toimituksen osoitteesta pyramentti(at)osyk.fi.