Opiskelijaksi OSYKIIN

Lukiomme esittelyvideo
Linkistä löytyy lukiomme esittelyvideo. Reilun viiden minuutin mittainen kurkistus lukiomme arkeen valottaa tuleville lukiolaisille, millainen meidän OSYKimme on. Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Ainevalintakortti täytetään sähköisesti 19.4.2022 mennessä. Ainevalintakorttilinkki on lähetetty 30.11.2021 Oulun seudun peruskoulujen opinto-ohjaajille. Jos tarvitset linkin, voit pyytää sen opinto-ohjaaja Mervi Kelalta: mervi.kela(at)eduouka.fi

Hakeminen 2. ja 3. vuoden opiskelijaksi: Ota yhteys suoraan rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkiseen.  Toimita hakemuksesi ja kopio peruskoulun päättötodistuksesta sekä viimeisimmästä lukion  jaksotodistuksesta rehtorille. Lähetä tieto hakemuksestasi myös opinto-ohjaaja Krista Kautolle:  krista.kautto(at)eduouka.fi.

Kansliamme on avoinna arkisin klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00, osoitteessa Maunonkatu 1.

Oppikirjaluettelot ovat kotisivuillamme etusivun linkissä Opiskelijalle-> Oppikirjat