Opiskelijaksi OSYKIIN

Lukuvuodelle 2021-2022 valitut uudet opiskelijat

Uudet opiskelijat2021

Hyväksymiskirje uusille opiskelijoille:

osyk_hyväksymiskirje_2021


Emme järjestäneet lukuvuonna 2020-2021 pandemian takia perinteisiä avoimia ovia. Jaamme sähköistä materiaalia Ouluun lukioon -oppaan mukana.​ Emme valitettavasti voi ottaa vastaan yksittäisiä vierailijoita.

9. luokkien etävanhempainilta 13.1.2021
Etävanhempainillan tallenne on katsottavissa koulun Youtube-kanavalla. Etävanhempainillassa rehtori ja opinto-ohjaajat esittelevät kouluamme ja lukio-opintoja ja opiskelijat kertovat omista opinnoistaan ja kokemuksistaan OSYKista.

Lukiomme esittelyvideo
Avoimet ovet korvaa lukiomme esittelyvideo. Reilun viiden minuutin mittainen kurkistus lukiomme arkeen valottaa tuleville lukiolaisille, millainen meidän OSYKimme on. Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Ainevalintakortti täytetään sähköisesti 15.4.2021 mennessä. Ainevalintakorttilinkki on lähetetty Oulun seudun peruskoulujen opinto-ohjaajille. Jos tarvitset linkin, voit pyytää sen opinto-ohjaaja Mervi Kelalta: mervi.kela(a)eduouka.fi

Hakeminen 2. ja 3. vuoden opiskelijaksi: Ota yhteys suoraan rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkiseen.  Toimita hakemuksesi ja kopio peruskoulun päättötodistuksesta sekä viimeisimmästä lukion  jaksotodistuksesta rehtorille. Lähetä tieto hakemuksestasi myös opinto-ohjaaja Krista Kautolle:  krista.kautto(a)eduouka.fi.

Kansliamme on avoinna arkisin klo 9.00-12.00 ja klo 13.00-15.00, osoitteessa Maunonkatu 1.

Oppikirjaluettelot ovat kotisivuillamme etusivun linkissä Opiskelijalle-> Oppikirjat