Opiskelijaksi OSYKIIN

Lukioomme haetaan kevään 2. asteen yhteishaussa 21.2. – 21.3.2023 osoitteessa opintopolku.fi

Järjestimme Tervetuloa lukioon illan keskiviikkona 18.1.2023 klo 18.00 alkaen etänä

Lukiossamme on käytössä oma ainevalintakortti (Forms-lomake), jonka linkki on lähetetty Oulun alueen peruskoulujen opinto-ohjaajille 9.1.2023. Opiskelija täyttää sen yhdessä peruskoulun/Tuvan opinto-ohjaajansa kanssa. Ainevalintakortti täytetään, jos opiskelija hakee lukioomme 1. hakutoiveenaan. Se suositellaan täytettäväksi 14.4.2023 mennessä. Jos tarvitset linkin ainevalintakorttiin, pyydä sitä sähköpostitse: mervi.kela@eduouka.fi

Hakeminen 2. ja 3. vuoden opiskelijaksi: Ota yhteys suoraan rehtori Riitta-Mari Punkki-Heikkiseen.  Toimita hakemuksesi ja kopio peruskoulun päättötodistuksesta sekä viimeisimmästä lukion  jaksotodistuksesta rehtorille. Lähetä tieto hakemuksestasi myös opinto-ohjaaja Krista Kautolle:  krista.kautto(at)eduouka.fi.

Lukiomme esittelyvideo

Linkistä löytyy lukiomme esittelyvideo. Reilun viiden minuutin mittainen kurkistus lukiomme arkeen valottaa tuleville lukiolaisille, millainen meidän OSYKimme on. Tervetuloa tutustumaan kouluumme!

Peruskoulujen opinto-ohjaajille: Peruskoulusta tulevat tiedonsiirtolomakkeet voi toimittaa opinto-ohjaaja Mervi Kelalle (p. 044 7039289) sisäisellä postilla tai osoitteeseen Maunonkatu 1, 90100 Oulu.