Opiskelijan hyvinvointi

Terveydenhoito

Terveydenhoitajan luona voit asioida matalalla kynnyksellä terveyteen liittyvissä asioissa. Ajanvaraukset terveydenhoitajalle joko Wilman kautta tai puhelimitse. Varatuille ajoille sisäänkäynti käytävän puoleisesta ovesta.

Terveydenhoitajan päivystysajalla voit asioida ilman ajanvarausta. Päivystysaika on ma-pe klo 11.30-12.00. Päivystysajalla asioidessasi sisäänkäynti odotusaulan kautta. Puhelintunti on ma-pe klo 12-13.

Sairasasioissa lääkäriaika varataan omasta hyvinvointikeskuksesta. Myös vapaa-ajan tapaturmien hoito järjestetään hyvinvointikeskuksen kautta.

Terveydenhoitaja Sonja Eeli p.040 6260 473.

Lukiokuraattori ja -psykologi

Lukiokuraattoreihin ja -psykologiin voit olla yhteydessä opiskeluhuoliin, ihmissuhdevaikeuksiin ja elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lukiokuraattorilta saat tukea mm. sosiaalisiin tilanteisiin, koulumotivaatioon, stressiin ja arjenhallintaan. Voit saada ohjausta myös taloudellisissa asioissa. Lukiopsykologilta taas saat tukea mm. mielialaan ja ahdistukseen liittyvissä huolissa. Lisäksi voit saada apua oppimis- ja keskittymisvaikeuksiin liittyen.

Lukiokuraattori Hanna Kuuluvainen puh. 040 610 6344 (paikalla ma-to)

Lukiopsykologi Minna Kovala-Viita puh. 040 632 6096

Saat yhteyden kuraattoreihin ja psykologiin Wilmassa tai puhelimitse. Ilmoitathan viestissäsi nimesi ja lukiosi.

Lukiopsykologin ja lukiokuraattorien työtilat ovat Raksilan lukion tiloissa, osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 19. Huoneet (kuraattori-Hanna A033, psykologi-Minna A038) löytyvät opiskeluhuollon käytävän perältä, jonne löytää, kun menee sisälle koulun sisäpihalta B-ovista, kääntyy ovilta vasemmalle ja laskeutuu käytävän päässä olevat portaat alas.

Lukiomme hyvinvointiryhmään kuuluu myös seurakunnan nuorisotyöntekijä Terhi-Liisa Autioniemi Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 724 5446.

Hyvinvoiva lukio-sivusto tarjoaa työkaluja opettajille sekä vinkkejä opiskelijoille.

Mistä apua?